Velež otputovao u Tursku, Rahimić se nada dogovoru sa FK Željezničar

Rođeni će odigrati četiri utakmice

Velež otputovao u Tursku, Rahimić se nada dogovoru sa FK Željezničar

Samir Mlaćo

Nogometaši Veleža otputovali su za Antaliju gdje će obaviti drugi dio priprema.

Šef sruke Ibro Rahimić na pripreme u Tursku je poveo 25 igrača, među kojima se nalaze i dvojica novajlija Dudić i Samardžić.

Uoči polaska govorio je upravo Rahimić.

"Na spisku je 25 nogometaša. Mujezinović je otpao, vidjet ćemo šta će biti sa njim. Tu je Dudić koji dolazi iz druge lige Norveške, a tu je i Samardžić koji dolazi iz Jedinstva. Očekujemo da postanu članovi našeg kluba", kazao je Rahimić.

Otvoreno je govorio o statusu Mustafe Mujezinovića.

"Željezničar je navodno zainteresan za njega, pa ćemo vidjeti. Vidjet ćemo kako ćemo se dogovoriti, kroz obeštećenje ili procenat od narednog transfera. To se treba riješiti, a što se tiče njega to je završeno. Sada klub treba da to završi. Mi smo doveli dva igrača na njegovoj poziciji, pa se nadam da ćemo nadomjestiti njegov izostanak", jasan je bio šef struke Rođenih.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

FK Velež je u Turskoj dogovorio četiri utakmice.

Na put u Tursku su krenuli: Bobić, Rahimić, Bogdanović, Biševac, Alikadić, Dario Fereyra, Mešanović, Zvonić, Kuduzović, Uira de Marques, Mrgan, Alagić, Zeljković, Osmić, Vehabović, Ćosić, Behram, Lucas Oyeda, Dudić, Cvijanović, Ovčina, Samardžić, Brandao de Souza, Fajić i Mandžuka.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Bravo i posteno.Kamo srece da je vise ljudi koji ce reci iskreno.Veliki pozdrav i Mostar u srcu Velez do groba.
7 1
Zvatic
Mostar,..Velez ,.Raja i Neretva hladna.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti