Sami Khedira napušta Juventus i odlazi u Tursku?
(Foto: EPA)

Nakon četiri godine

Sami Khedira napušta Juventus i odlazi u Tursku?

M. Šljivak

Sami Khedira ovog ljeta vjerovatno napušta Juventus.

Iskusni 32-godišnji veznjak je odlučio da napusti redove prvaka Italije nakon četiri godine, a karijeru će vjerovatno nastaviti u Turskoj.

Interes za njemačkog internacionalnaca pokazuje istanbulski velikan Bešiktaš, koji je već kontaktirao Khediru.

Očekuje se da u narednim danima ovaj veznjak raskine saradnju sa Juventusom. Tada će biti u mogućnosti pregovarati sa ostalim klubovima, a vidjet ćemo hoće li na kraju odabrati odlazak u Tursku.

Sami Khedira je prethodne četiri godine proveo u Juventusu. Imao je veoma uspješan period u italijanskom velikanu sa kojim je osvojio četiri titule prvaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, kako se na njegove usluge više ne račun, raskid saradnje je veoma blizu i Khedira će sreću potražiti negdje drugo.

On je u protekle četiri sezone odigrao ukupno 126 utakmica za Staru damu i postigao je 21 gol.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Lijepe vijesti, ciao sami
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi