8

Komentari (8)

user1607394966
Meazza
Bilo bi jako lijepo kad bi ovaj novinar bio malo skolovaniji,pa da ne piše đoker umjesto Džoker itd.,a nije ni veliki uspjeh zabiti prvi gol u 23oj godini.Mada priznajem da je taj veteran iz Čehaja,najbolji igrač kona.To vise govori o konama,nego o njemu.
Školovani, piše se Ćehaje. Imaš gramatičkih greški da me stid ispred tebe. Nije ti baš pametno da dijeliš gramatičke lekcije i sarkastično komentarišeš. Usput, drago mi je da pratiš kone. Kompleks je čudo.
MirsadM88
Bekrić, Said, Vranješ, Štilić...
szo1921
Čestitke Tuce! Samo nastavi!
Realist
Bravo Profesore legendo
frkt
Vidjelo se kada je usao na derbiju, Zrinjski, Sloboda i ostalo jednostavno citav tim dobije neku motivaciju sloze se i bolje odigraju tekmu kada je on na terenu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti