Samir Bekrić: Neke stvari nisu bile do mene
Bekrić je postigao prelijep gol iz slobodnog udarca, a zbog poštovanja prema navijačima nije ga proslavio.

Nakon remija protiv Željezničara

Samir Bekrić: Neke stvari nisu bile do mene

E. Oštraković

Nogometaši tuzlanske Slobode odigrali su 2:2 na Grbavici protiv Žljezničara, a čak i da su sva tri boda otišla u Tuzlu ne bi bilo nezasluženo.

Povratak na Grbavicu u dresu Slobode imao je Samir Bekrić, te njegova ekipa kući ide uzdignute glave.

"Za mene je ovo bila jako posebna utakmica. Ovo je stadion na kojem volim da igram i uživam u tome. Bila je ovo jako teška utakmica. Ovaj bod nam jako mnogo znači jer smo ga uzeli najboljoj ekipi u ligi. Moram pohvaliti i ambijent u kojem je bilo jako lijepo igrati. Drago mi je što se Željo vraća tamo gdje mu je mjesto i navijači su to prepoznali", rekao je Bekrić.

Bekrić je postigao prelijep gol iz slobodnog udarca, a zbog poštovanja prema navijačima nije ga proslavio.

"Da kažemo da je to bilo slučajno. Šutirao sam i ušlo je. Mi smo došli da se nadigravamo. Imamo mladu ekipu i jako se trudimo. Ispoštovali smo ono što se tražilo od nas i to uvijek pokušavamo", rekao je Samir Bekrić, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Neke stvari nisu bile do mene. Otišao sam u Slobodu, profesionalac sam, dajem sve od sebe. Dobro se osjećam i mislim da se sve to sada vraća", završio je Bekrić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Sa1946
Najboljoj ekipi u ligi? Hahahahahahaha
19 1
VelaHavle
No Elvis Mujic, no party hahahaha
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi