Samir Bekrić ponovo tamo gdje je sve počelo

Treninizi u Srebreniku

Samir Bekrić ponovo tamo gdje je sve počelo

M. Šljivak

Iskusni veznjak Samir Bekrić (35) nije postigao dogovor o produžetku saradnje sa FK Sloboda.


Ovaj 35-godišnjak je sada u potrazi za novim klubom, a dok ne nađe klub u kojem će nastaviti karijeru, formu će održavati u gradu gdje je sve počelo - Srebreniku.

Bekrić redovno trenira na terenu OFK Gradina. Uvijek se rado vraća tamo gdje je sve počelo, a ko zna, možda nekad ponovo istrči na teren u dresu Gradine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Bekrić je jedan od najboljih veznjaka Premijer lige u proteklih 10-ak godina. Nakon Gradine igrao je za Željezničar, a potom je ostvario inostranu karijeru.

Po povratku u BiH ponovo je obukao dres Plavih s Grbavice, a zatim je nosio dres Zrinjskog i prošle sezone ekipe Slobode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti