Samir Efendić razočaran nakon Veleža: Nadam se da ćemo početi postizati golove

Kapiten FK Tuzla City

Samir Efendić razočaran nakon Veleža: Nadam se da ćemo početi postizati golove

M. Šljivak

Kapiten FK Tuzla City Samir Efendić razočaran je činjenicom da njegov tim nije uspio zabiti gol protiv Veleža.


Meč na Tušnju završen je 0:0, a Efendić ističe kako se nada da će njegov tim konačno početi postizati golove.

"Odigrali smo jako dobro prvo poluvrijeme, nismo uspjeli zabiti gol. Penal bi odveo utakmicu u drugom smjeru, nadam se da ćemo početi postizati golove i osvajati bodove. Oni su nam prijeko potrebni u borbi za Evropi", rekao je Efendić i nastavio je:

"Predstoji nam Kup protiv Zrinjskog, pa Željezničar. Moramo igrati na vrhunskom nivou ako želimo ostati u borbi za Evropu. Danas smo stvorili dosta dobrih situacija, ali nismo uspjeli zabiti gol. Nadam se početi zabijati golove", ponovio je Efendić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mustafa
Nema ba Samire ništa od tvoje Europe ove godine , biće jedino ako odeš na bauštelu u Njemačku ! City nit ima igrača da nešto vrijede nit ima trenara, ima jedino dobru kravu muzaru _Husića što na Vašu sreću ne zna šta je fudbal . Ovo što ste postigli do sada je i previše. Sreća pa imate bodova pa nećete ispasti ko tvoja jadna Sloboda !
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije