5

Komentari (5)

Eno30
Pa pisali ste da su i za Kovacevica naseg zainteresovani. Kako bi to tek bila dobra vjest
Asmir123
Misliš na Đuzepe Meaci?čovjek brani za Inter ne za Milan
celikze
Godine cine svoje.Handanovicu svaka cast za sve postignuto u karijeri.Trenutno je najlosiji dio tima.
ayd
Ne bih se bas slozio, ok imao je par kikseva ali sasvim solidno brani , cak je u par situacija direktno odbranama spasio bodovr. S druge strane pitanje je u kakvoj formi je ovaj Onana ali da Interu uskoro treba novi golman tu se slazem i taman ce ovaj da se ovu polusezonu prilagodi timu taman na klupi sjedio
celikze
Ja nisam napisao da je on rupa i da prima golove.Znamo kako je branio uljevao sigurnost odbrani.Vidi se sada da vise nehvata lopte kao prije jednostavno refleksi i postavka nije kao prije.Ovo sto sam napisao najlosiji dio ekipe nije nista negativno mozda malo losije zvuci.Napad sredina odbrana i golman realno da li je neki drugi dio tima slabiji.Opet ponavljam nije vreca da prima golove i da je za klupe ali sam misljenja da poslije ove sezone moraju naci golmana.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.