Handanovič ide u zaborav: Inter na zimu potpisuje novog golmana

Kraj jedne ere na San Siru

Handanovič ide u zaborav: Inter na zimu potpisuje novog golmana

Eldar Ganibegović

Inter bi u zimskom prijelaznom roku trebao dobiti novog golmana.

Kako je potvrdio ugledni Gianluca di Marzio, Nerazzurre će na zimu pojačati 25-godišnji kamerunski golman Andre Onana i to nakon što se vrati s Afričkog kupa nacija.

Kamerunskom čuvaru mreže ugovor s Ajaxom ističe na kraju sezone, pa je i holandskom klubu u interesu da ga proda na zimu kako bi za njega uzeli kakve-takve novce.

Podsjetimo, Onana je ponikao u Eto'o Akademiji, nakon čega je prešao u Barcelonu gdje je stigao do juniorskog tima, a od 2015. godine član je Ajaxa.

Ovo bi mogao značiti i kraj jedne velike ere, ere Samira Handanoviča na golu Intera. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Slovenac je član milanskog tima od 2012. godine kada je stigao iz Udinesea, a sve do prethodne sezone čekao je na prvi trofej prvaka Italije. Ove sezone je na dobrom putu i da ga odbrani.

Tridesetsedmogodišnji golman je ove sezone branio na 24 utakmice za Inter, a na deset je sačuvao svoju mrežu netaknutom.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Asmir123
Misliš na Đuzepe Meaci?čovjek brani za Inter ne za Milan
5 0
celikze
Godine cine svoje.Handanovicu svaka cast za sve postignuto u karijeri.Trenutno je najlosiji dio tima.
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi