8

Komentari (8)

Yors2000
Sretno Isanoviću! Hvala za sve sto si uradio u Gradini i želim ti da uspiješ u Finskoj pa ako Bog da preko Finske u neki klub u najjačim ligama Evrope. Ovakve talente trebamo što prije slati dok su još i mlađi u Evropu gdje su bolji uslovi za rad i napredak. Jedino tako možemo imati i bolju reprezentaciju. Svima nam je jasno da su ovdje uslovi jako loši i da se ne ulaže u bilo koji sport a o fudbalskom savezu i kriminalu u sportu da i ne pricam. Sve nabolje u nastavku karijere ma gdje bio. Svako dobro!!!???
gallardo.la
Al ne znam sta se desava sa vama, u zadnje vrijeme covjek moze procitati sportski clanak.
Eduard
U nasoj drzavi sto je nizi rang takmicenja sve je teze igrati. Razlozi su domacini koji udaraju bez pardona, sudije koje vas kradu na svakom koraku i onda kada das ovoliko golova realno zasluzujes da odes u bolju sredinu. Sretno ti i puno uspjeha zelim, aBd do reprezentacije.
ghast0
Bilo bi dobro da i u Finskoj za sezonu makar 20 uvali hahah
Eduard
Zasto ne, momak je talenat i mislim da u ovom rangu takmicenja u koji ide nece imati problema da prebaci 20 golova u sezoni.
celikze
Kralju tako je Otto Rehagel otkrio Klosea…igrao u 4 ligi i dao tako u 3 sezone 200golova…Rehagel kad je cuo kaze dovedi momka…bas to rekao kaze treba zabiti toliko golova i kada igras amaterski…ostalo je poznato sta je postigao Klose
MaDaj
Nesto u smislu Vardy dosao iz Pete Lige Engleske u Leicester :D sve najbolje ovom momku !!!
celikze
Da to su igraci zeljni dokazivanja…dobijes ga za dzabe sta mozes izgubiti apsolutno nista….ovi nasi klubovi da pokupe ovakve igrace bili bi 50x bolji nego sto dovode istrosene igrace iz HR i SRB al eto za svoje novce mozes raditi sta hoces
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.