10

Komentari (10)

E.Car
Ja kao neutralan i bolikur.c za ovim mogu kometarisati sljedeće: Radnik je bio jako stabilan klub u zadnje vrijeme i dosta je kvalitetnih igrača prošlo kroz taj klub a mislim da za to najviše zasluge ima Krstajić jer je on ime za razliku od Mičića u svijetu fudbala. Ako je čovjek se ugradio u taj transfer i imao je pravo jer je on doveo i odveo Memisevica u Groningen. Ako ovi novi misle da su mogli bolje bujrum nek vide koliki su anonimusu prvo za dovođenje igrača a onda i za prodaju. Pa Dinamo je postao ovo što jeste samo zahvaljujući Mamiću i to će oni shvatiti uskoro. A Radniku je sada zagarantovan slobodan pad a to je dobro za mog Želju i druge klubove u BIH jer će lakše dovesti igrače koji su ranije birali Radnik.
BN78
Prava adresa je Nebojša Tomić,od silnih obećanja šta će Radnik da postane od strane Krstajića i njegove desne ruke Tomića,ostalo je mrtvo slovo na papiru,Radnik je postao poligon za prodaju igrača,a ne poboljšanje sčortskih rezultata.Mada ni ova bagra koja je danas imenovana na čelo kluba ništa nije bolja.Mićo se sveti Krletu sto nije dobio pare od ovog transfera,izradilo ga Neša.Sada će sa Perkovićem na čelu uzimati sve.
Terminator
Sjedi konju 1 .
BN78
Očigledno da si neki Nešin i Krletov poltron,s****li vas sad sa Perkovićem,pa Nešo slina može samo u Živinice?
Terminator
Nisam niči poltron nego veliki fan Radnika.Znam mnogo što šta o svemu i svačemu.Ti si plaćenik Miće Mičića.
BN78
Nisam ni ja Miće Mićića,ali nije samo sporan ovaj transfer,nikada nisu objašnjeni transferi Marka Obradovića,Franjica,igrači odlazili sporazumom,zatim velom tajne obavijeni transferi Beširevića i Šerbečića.Zatim dug poreskoj upravi od 800000 KM,gdje su obećani sponzori,omladinska škola,uprava je samo imala korist od prodaje anonimusa koji su sticali iskustvo u Radniku,ali samo za svoj džep.Grad i dalje bio glavni finansijer kluba ,a lovu uzmao prvenstveno Nešo,mada su Miću ispalil za lovu iako su obećali.
Bospol
Momak laze nije normalno..reci istinu da nikad ne bih otisao u Holandiju da nije bilo Krstajica i da na osnovu duga kojeg Schalke 04 ima prema Krstajicu.Da pojasnim.Predsjednik Schalke ima jake konekcije sa Fc Groningen gdje Schalke salje svoje igrace na kaljenje u Holandiju. A dug predsjednika Schalke prema Krstajicu je na taj isplacen da Memisevic potpise za Groningen na 3 godine sto je i uradjeno.Krstajic se ogradio na njegova primanja u Holandiji i procenat od narednog transfera.S druge strane svima je napravio novac i treba da mu budu zahvalni.U Holandiju se dolazi jako tesko sa pasosom BiH jer igracu starijem od 21 god moras dati ugovor minimalno 1 god i platu od 400.000 eura bruto...a to su jaka primanja za Holaniju
Terminator
Eto te viriš iz Mićinog dupeta,smradu
Terminator
Mišo,Mišo.Samo polako.Ko drugom jamu kopa sam u nju pada.
milivoje
Seoske varalice!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.