12

Komentari (12)

Convict
Brazuka
Coric je novi trener.
plemic
komšije samo hrabro, torpedirajte ih ...
velez mo
Susjed imas lajk,sretno u cetvrtak
plemic
Mostarac94
Hajmo ruke gore, zapjevajmo svii, sad na teren izlaze naši Rođenii, ma da ih vodi i Leai s klupe ima da se ovo dobije, Forza Velež !
Mostarac94
Haskicuu oče zabij 2 i oprastamo tiii i zlatiborske zore i mjesecinu s fortice
limvotemirvah
Ko god da sjede, dobijamo vas minimalno 3-0. Doduse, vrlo je moguce da zabijete pocasni go, jer nam je odbrana jos uvijek donekle klimava. Kako god, zao mi je sto ce Velez nastradati. Drag mi je to klub, ali treba biti realan. Jedan nas igrac ima platu vecu nego cijeli Velezov roster. Ne moze se to porediti. Druga smo galaksija u odnosu na njih. Nadam se da cemo odigrati dzentlmenski, bez nekog pretjeranog trpanja njihove mreze.
user1676743085
Dijego Armando Bit će gusto bit će 0-2
user1676743085
Ne možete vi nista Rodjenim
limvotemirvah
De, saberite se. Budite sretni ako malo dignemo rucnu nakon 3-4 gola, probamo neke mladje igrace i sl.
velez mo
0:2 Lija,Haske,Po Pobjedu Rođeni
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.