Samir Radovac završio u bolnici

FK Velež objavio

Samir Radovac završio u bolnici

M. Šljivak

Vezni fudbaler Veleža Samir Radovac završio je u bolnici.

Kako su objavili iz redova Veleža, sjajni veznjak primljen je u sarajevsku bolnicu zbog problema koji su prouzrokovani velikim stresom i iscrpljenošću.

"Danas je naš Samir Radovac primljen u bolnicu u Sarajevu zbog problema koji su prouzrokovani velikim stresom i iscrpljenošću.

Nakon prvih urađenih pretraga, na svu sreću, svi nalazi su uredni, ali će iz predostrožnosti Radovac par narednih dana provesti u bolnici na posmatranju.

Samir Radovac
Samir Radovac FK Željezničar FK Željezničar Pozicija: MF

Statistika

5 nastupa
1 kao starter
1 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova
0 nastupa
0 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova

Našem Samiru želimo brz i uspješan oporavak. Samire, čekamo te na stadionu Rođeni", saopšteno je iz mostarskog kluba.

Radovac je i ove sezone jedan od najboljih igrača Premijer lige BiH. Odigrao je devet utakmica i zabio je jedan gol.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Velež u subotu igra meč protiv Tuzla Cityja u 11. kolu Premijer lige i Feđa Dudić neće moći računati na njegove usluge, što će biti veliki hendikep za Rođene.

Mostarski klub je nakon 10 odigranih kola i tri oduzeta boda, trenutno na devetom mjestu Premijer lige BiH sa devet osvojenih bodova.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Samire brz oporavak.Nemogu nam dušmani ništa.Nesekiraj se.ROĐENI su uz tebe.
7 2
user1579962154
Blize se dani, stize taj moment kad cemo zapalit cijeli savez parlament ! Ljudi, znamo sta je Munibu bilo, idemo isto i na vicu ! ZATVOR !
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi