28

Komentari (28)

ratip irats
Sretno Samire...
Seher Rajvosa
Ne seri Samire karijeru si unistio sam, nocni klubovi, nargilu nisi vadio iz usta po cijeli dan... lahko je krivicu svalit na druge kralju ;)
user1571956549
E **** vas radovac ahahahhaha ko neki igrac hahahhaha ovi rodzeni prnuli pa kontaju da je parfem hahaha
Egrotus
Znam momka duzi niz godina i znam da je on kriv za njegov pad u Sarajevu. Toliko je igraca proslo kroz klub i nikad nije ovako talentovan igrac presjedio vremena koliko je on kod nas. Samire sljedeci put otvorenije pricaj i sretno u Velezu, fina je raja osim nekih manijaka ?
rodjak
ohanite malo svi sa prepucavanjima,i samo da kazem misljenje jednog navijaca ne predstavlja sve navijace(i pitanje je ko se krije iza sifre) .Samir jeste bio veliki talenat i na pocetku karijere u Sarajevu je igrao jako dobro,ali vremenom je to splasnulo.Mislim da ima i njegovih gresaka ali primjecujem da i u Sarajevu nije bas lahko igrati i dokazati se(brzo se publika okrene protiv igraca).Ovdje kod nas ce dobiti pravu sansu da napravi karijeru,navijaci ce ga istrpiti ali ako bude pametan ,a ima talenat,relativno je jos mlad,napravit ce dobru karijeru.Imamo i ljude po evropi koji mu uvijek mogu naci dobar transfer samo mora se dokazati,ja vjerujem u njega,jer znam o kakvom se igracu radi.Isto je i za Prsesa,i on ko i Samir ima kvalitet ,nek odigraju 2 sezone da valja i nek se ne brinu za transfer u neki dobar tim,sigurno ce doci. MUSVDG
balunv
Glavu gore samo rad i bože zdravlja uspjeh je zagarantovan.
nijepoznat
Sretno u Federalnoj
genter
Ne da su prosli, nego su vec i na remontu.
koki
Istina sve što je rekao.Uprava napolje a trener je vec u autu.
burazengija
Ne serite odlican igrac,za nasu ligu pogotovo.
velez mo
SAMIRE SAMO JAKO,MOMAK JE DRAMA TALENTOVAN,SAMO DOBRA FIZICKA SPREMA I DA TE ZAOBIDU POVREDE NECE BITI PROBLEMA,MUSVDG
velez mo
ZELJKOVIC,DINO,RADOVAC,PRSES,YEBO TE OVO KAD SE UIGRA IMA DA SE SEKAMO SA CITAVOM LIGOM,SVAKU NA POBJEDU MNOGO SMO JAKI
user1579087791
Ispade momak jedini pusi nargile, Krste vam sjedi 24 sata u dibeku, stanojevic, i ostala kompanija na otoci vam sjede u nargila barovima 24 sata, handzic po taverni svake subote se opija, pola igraca da ne imenujem u lukavicu idu i drogiraju se...
konjnakvadrat
Ahmetovic? Nema greske, momak za primjer ?
Rodjeni1985
Bravo momcino,mlad si,ako imas zelje mozes sve, sretno Forza VELEZ!
afica2007
Kako te nije stid pljuvati po SARAJEVU jade jedan, poslije Gojka si i kapiten bio a to sto si pao kurcu za usi sam si kriv.
Mostar
A sta je prico u negativnom smislu, o vama... M.U.S.V.D.G.. Sta pametujete... Opet bi ga jedva docekali rasirenih ruku
user1579087791
Bas tako, momak na mjestu a toliki pritisak je imao sa svih strana.. navijaci su smjeli samo njemu prijetit, a ostalim igracima koji pored nargile i piju i drogiraju se ne smiju prici..: toliko o hordasima
Mostar
Mi smo vam zadnje kolo osigurali da budete jesenji prvaci, ali mislim Nije trebalo bit onako. Vi niste radi momka sto igra dobro, I sto je sad posrijedi neka vasa Ko zna gledajuci gledate dlaku u jajetu. Sto je najgadnije vi ste mnogo kompleksirsni,,odlaskom Husrefa. Pa se istresas na momka... Sto igra u najboljem klubu bilo exs Jugoslavije ili sad P. Lige... M.U.S.V.D.G
ludilobrale
Ti seri ne znaš šta pricas. i Ne uzimaj ti Horde usta bez potrebe
Sikter2027
@Mostar malo se spusti na zemlju i ne mjesaj se gdje ti nije mjesto, ako neko spominje ovog momk ne spominje tvoj klub te se ne mijesa u tvoj klub pa nemoj niti ti u tudi. Mi sa momkom imamo historiju koja opet nema veze za tvoj klub, a kad bude vezala prica izmedu ovog momka i tvog kluba onda komentarisi sta ti je k cejf. Ovo ko je kome osigurao ti je prica ravna ko da si sa one strane ti grada pa si mi malo i sumnjiv pravo da ti budem al nema veze. Puca nam k za odlazak Husrefa vrijeme je bilo ne prati sta djecurlija pise i stavlja #, druga stvar je problematika sa upravom koju nazalost imamo i to je opet nasa interna stvar. Na kraju cu ti kazati sljedece, smatramo vas nekim prijateljskim klubom tako neka i ostane, vidis u svemu ovome sto sam napisao nisam ti vrijedao klub dok ti to radis, znaj isto tako da ti neces nikada znati nas prag i mahalu tako da ako momak sta kaze ne vjeruj na prvu moze se odbiti od glavu. Raspisao sam se jer postujem i gotivim Velez a jedan takav ne postuje mene i moj klub i to tesko pada burazeru znas, ostavite se mentaliteta Ibre Rahimica te ako neko nesto kaze da nema veze sa vama se ti nades uvrijedenim. Sto se momka tice, udarila mu je slava u glavu alkohol i ostalo isto tako, naravno ljudi ostali u klubu nisu bile cvjecke, ali ovaj momak pogotovo nije bio a klub ga je digao do tih nebesa za koje talenta i nije bas nesto imao. Eto vam ga sad i nek vam bude najbolji sto se mene tice, a ti nemoj biti idiot i ovakve stavove imati, razmisli.
user1579019132
informacija jedna u ostalo necu da ulazim, mozete pricati da pusi nargile ali nije jedini 99% ih pusi ali momak nikad alkohol nije pio i tog momka neces vidjeti po kafanam niti u klubovima, to sto ostali igraci opijaju se po Taverni, Bakusu, Walteru ne mora znaciti da svaki nas igrac to radi... u klubu vam se drogiraju igraci vi i dalje komenatarisete ovu djecu... aa ja vi to opravdavate jer i vi isto to radite, cast izizetcima koji su stvarno realni navijaci. FORZA NE DA NA BILO KOJEG NASEG IGRACA, gledaj svoj klub i svoja posla, momak ima pravo da kaze istinu, ali vas ocigledno istina boli.
Sikter2027
@user1579019132 ko se tebi obratio i ko je tebe sta pitao?
user1579019132
Ko je tebe debilu sta pitao?
Sikter2027
@user1579019132 Pitanje pitanjem, hehe zreo si momak 'debilu'. Opusti se pasha
Austinpowers
Kaze u bih sam stekao neko ime, pa jesi legendo, da si debil
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.