12

Komentari (12)

Jugovina
Pa Velež je dao gol iz zaleđa, o čemu pričamo? Generalno, nerješeno je najrealniji ishod obzirom na prikazano na terenu.
Fejker
Odi oftamologu
Fejker
Jel bio ofsaj pece u 80 i nekoj min …?
Navijački rečeno.Naravno da nisu kao ni Zrinjski zaslužili pobjedu.Jer nisu osim šanse Džankovića i gola kao i Zrinjski šanse Šipovca i gola imali završnicu.Na sredini su stajali puno bolje prema naprijed i u branjenju od nas jer je Zlomislić predefanzivan.Drugo poluvrijeme kad se promijenila formacija i kad je Bilbija ušao više u sredinu to je bila druga pjesma. Veležova pas igra je bila brza,tečna,više su trčali,više željeli.Za razliku od nas koji smo pali poslije utakmice sa Sarajevom.Nije došlo samo do opuštanja i zasćenja igrača nego se izgubio ritam igre čestim promjenama postave od osvojene titule.Protiv Slobode su igrala čini mi se na početku utakmice svega 3 igrača iz prve postave.Ni u naredne tri utakmice neće biti drukčije.Plus neki igrači duže ne igraju zbog ozljede kao Juranović ili Hadžić a neki kao Kamenar,Tičinović ili Malekinušić igraju pa ne igraju zbog ozljeda.Ova je utakmica najviše koristila Veležu.Jer su se pokazali za razliku od svih ostalih koji su bili u mišjoj rupi pod Bijelim Brijegom kao daleko najbolja ekipa s glavom i repom koja je ovdje igrala.Uz širenje kvalitete igračkog kadra van prvih 11 igrača sigurno među našim najvećim konkurentima za titulu iduće godine.Samo neće ni Zrinjski sjediti skrštenih ruku.Sigurno će radi Europe doći nekoliko pojačanja i to stranaca iz Svijeta jer ne postoji veći kvalitet u BiH i okolo nje za nešto u Europi napraviti.
starmac
Isto ga nikad dali nebi da im nismo poklonili gol.A Arman pogodio.UM1905ZM
Taetaiwo
Pa poklonio se i vama prcim ti majku krepanu
UM1905ZM
Zaslužili ste ***** moj,da udje ona stativa...
StarMoVe
Misliš da udje jedina izgleda prilika za domaće izdajnike.
nemozetako
Zasluzili ste vi *****, da vam ne bi bogdanovica ne bi gola do sabaha dali
UM1905ZM
Sve u svemu 1:1 realno ,cao i dovidenja
Roodjeniiiiii
Realno je da ne znas rec sretni smo kako dadosmo gol. One stative se ppgadjaju onako isto svaki dan sirom planete. A kad se primi gol kao sto je bogdanovic primio to postaje viralno i predmet sprdnje na racun golmana. Budite jednom posteni..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.