Sammir: Platio bih 500.000 eura da me Čačić pozove
EPA

Želi na Evropsko prvenstvo

Sammir: Platio bih 500.000 eura da me Čačić pozove

Teme:

Naturalizovani hrvatski fudbaler Sammir izjavio je da bi platio 500.000 eura ukoliko bi bio pozvan za Evropsko prvenstvo u Francuskoj. 

Sammir (28) je odlaskom u kineski JS Suning izgubio mjesto u nacionalnom timu, međutim postao je naplaćeniji hrvatski fudbaler sa godišnjom plaćom u iznosu od čak šest i pol miliona eura. 

"Platio bih da mogu da igram za Hrvatsku. Vjerujte da bih dao 500.000 eura u dobrotvorne svrhe ili bilo kojoj organizaciji u Hrvatskoj samo da me pozove Čačić. Zaslužujem poziv zato što je liga u Kini tri puta bolja od hrvatske i jer igram najbolji fudbaler u karijeri", izjavio je Sammir. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Fudbaler koji je porijeklom iz Brazila je najavio da će od sljedeće sezone nastupati u Njemačkoj. Vrijedi podsjetiti da je prije odlaska u Kinu nastupao za Getafe, Dinamo, Atletico PR i Sao Ceatano.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi