Samo je čekao da se riješi Suareza: Koeman krenuo u totalnu ofanzivu za novog napadača

Može li ga dovesti?

Samo je čekao da se riješi Suareza: Koeman krenuo u totalnu ofanzivu za novog napadača

E. Oštraković

Danas je postalo i zvanično to da je Suarez bivši igrač Barcelone, te da će karijeru nastaviti u Atletico Madridu.

Barcelona će sada krenuti u potragu za novim napadačem, a kako javljaju španski mediji izbor je već pao na Lautara Martineza.

Navodno, Koeman je samo čekao da se riješi Suareza kako bi krenuo u potpunu ofanzivu za napadača Intera.

Kako javlja Gerard Romero, novinar koji je jako dobro obaviješten, Barceloni neće biti lako, ali sve su usmjerili ka njegovom dovođenju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Barelona se vratila u trku za dovođenje Latara Martineza. Biti će to jako komplikovano, ali nakon što je otišao Suarez, sada je jako moguće da se dogodi", napisao je Romero na svom Twitter profilu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1590396893
Hahahahaha jedno 50 puta je rečeno od strane ljudi iz Intera da Lautaro nije na prodaju i opet nasjedate na gluposti. Taman napravite korak naprijed al onda obavezno idu 3 koraka nazad
0 0
Mele
Doveo bi on svog tetoviranog i umisljenog zemljaka, ali lesi je sef i dalje, zato mu i neda da ga dovede..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi