8

Komentari (8)

Joks
Modrić se baš ufur'o i stvarno umislio da je najbolji igrač svijeta, a nije ni siguran da će ostati u Realu a vala nije ni bio siguran starter u klubu ni do sada! Zna se ko je , za sad, glavna zvijezda Reala Eden Hazard, a njegova 'zlatna ribica' Perez :)
epa
ja se smijem kladiti, da ce Hazard zaduziti broj 10 a Mbape ako dodje 7...
epa
Ja ipak mislim da on ceka 10-ku, koju ce i dobiti posto ce peres prodati modrica ako ovaj bude nesto zatezao oko broja Hazard je pokusao mirnim putem ovaj 34-godisnji balkanac zategao neda, onda je Perez rekao Hazardu da saceka da prodaju Modrica i 10-ka je njegova...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.