Samo jedan broj je trenutno slobodan za Edena Hazarda
Eden Hazard je ispunio san i potpisao je ugovor sa madridskim Realom (Foto: EPA)

Teško da će odabrati baš ovaj

Samo jedan broj je trenutno slobodan za Edena Hazarda

M. Šljivak

Eden Hazard je jučer postao novi član Real Madrida.

Nakon što je sedam godina proveo u Chelseaju, Belgijanac je u transferu vrijednom 100 miliona eura prešao u Real, gdje je službeno i predstavljen.

Međutim, na prezentaciji se Hazard pojavio bez broja. Na dresu je ispisano njegovo ime, ali broj još uvijek nije odabrao.

Za sada sjajni fudbaler ima samo jednu opciju. Slobodan je dres sa brojem 16, ali teško je vjerovati da će on pristati na ovaj broj.

Pretpostavlja se ipak da će Hazard dobiti broj sedam, koji je trenutno u vlasništvu Mariana Diaza.

Diaz se nalazi na izlaznim vratima Reala, iako ga je klub samo prije godinu dana vratio iz Lyona, te će vjerovatno on biti taj koji će prepustiti broj novoj zvijezdi kluba.

Našalio se i kako je tražio broj deset od Luke Modrića, ali je dobio odbijenicu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Imao sam sreću da pričam s Modrićem preko Kovačića, u šali sam mu rekao da mi ostavi desetku, ali je rekao ne", otkrio je belgijski reprezentativac.

"Broj mi nije važan. Važno mi je da igram u ovom dresu i za ovaj grb", dodao je.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

epa
Ja ipak mislim da on ceka 10-ku, koju ce i dobiti posto ce peres prodati modrica ako ovaj bude nesto zatezao oko broja Hazard je pokusao mirnim putem ovaj 34-godisnji balkanac zategao neda, onda je Perez rekao Hazardu da saceka da prodaju Modrica i 10-ka je njegova...
7 0
Joks
Modrić se baš ufur'o i stvarno umislio da je najbolji igrač svijeta, a nije ni siguran da će ostati u Realu a vala nije ni bio siguran starter u klubu ni do sada! Zna se ko je , za sad, glavna zvijezda Reala Eden Hazard, a njegova 'zlatna ribica' Perez :)
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi