Samo jedan igrač Argentine se vratio kući s timskim avionom

Gdje su završili Messi i društvo?

Samo jedan igrač Argentine se vratio kući s timskim avionom

Endin Čaušević

Reprezentacija Argentine doživjela je debakl na Svjetskom prvenstvu u Rusiji jer se od takmičenja oprostila već u osmini finala porazom od Francuske (4:3).

Gaučosi su uz dosta sreće uspjeli da prođu grupnu fazu, ali su se u Rusiji zadržali još samo nekoliko dana. U meču osmine finala Argentina je poražena od Francuske sa 4:3 što je značilo da igrači ove selekcije mogu spakovati kofere i krenuti kući.

Međutim, argentinski mediji otkrili su zanimljvu priču nakon što su se Gaučosi vratili kući. Naime, u avionu ove selekcije bio je samo jedan fudbaler, a to je Enzo Perez. Ostalim igračima jednostavno se izgubio trag i jasno je da ih je bilo stid da se pojave pred medijima.

Prva zvijezda ove ekipe Lionel Messi odlučio je sa suprugom da otputuje na odmor, a navodno destinacija će mu biti rodni Rosarijo. Što se tiče ostalih igrača oni su čekali letove iz Rusije za Argentinu, ali nakon što je otišao njihov "timski" avion u kojem je bio samo Perez, te stručni štab.

Top Komentari

Sliver
Ima li lektora u avionu?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi