"Samo povezivanje sa klubom poput Barcelone je kompliment"

Mladi defanzivac Betisa govorio za Mundo Deportivo

"Samo povezivanje sa klubom poput Barcelone je kompliment"

Mladi defanzivac Betisa Junior Firpo ponosan je što se njegovo ime, kroz medije, uopšte povezuje sa velikanom poput Barcelone.

Ernesto Valverde je nešto ranije potvrdio da Barcelona želi ovog ljeta dovesti novog lijevog beka kako bi imala alternativu za Jordija Albu.

Pojavile su se špekulacije da bi novi lijevi bek Barcelone mogao biti upravo 22-godišnji Junior Firpo - bivši mladi reprezentativac Španije.

Inače, Firpo se u proteklim danima povezivao i sa Liverpoolom, ali je sada za Mundo Deportivo govorio o navodnom interesu Barcelone za njegove usluge.

"istina je da sam čuo priče o svom transferu u Barcelonu", istakao je Firpo za Mundo Deportivo, pa nastavio:

"Zaista se ponosim time, jer je samo povezivanje sa klubom poput Barcelone kompliment."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ali sada sam fokusiran samo na predsezonske treninge sa Betisom. Jako sam zahvalan ovom klubu, on mi je sve dao", dodao je Firpo.

Firpo je prošle sezone došao do prvog tima Betisa za koji je odigrao 24 utakmiceu LaLigi, te je postigao četiri gola.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi