Samo u BiH: Karte od prošle sezone u redovnoj prodaji
Ulaznice od prošle sezone koje su se jučer prodavale navijačima iz Zenice

Na meču između Mladosti i Čelika

Samo u BiH: Karte od prošle sezone u redovnoj prodaji

Dino Kurbegović

Fudbaleri Mladosti i Čelika jučer su u Doboju kod Kaknja odigrali meč u okviru 7. kola Premijer lige BiH. U jednoj sjajnoj atmosferi na MGM Areni meč je završen podjelom bodova 1:1, a na kraju više mogu biti zadovoljni domaćini, koji su pred kraj susreta preko Mujagića stigli do izjednačenja.

Svakako da treba pohvaliti atmosferu koja je jučer bila u Doboju kod Kaknja, a na stadionu prema službenom zapisniku je bilo 2.500 gledatelja, od čega skoro 2.000 iz Zenice. Iako je sve proteklo u najboljem redu kako na terenu tako i na tribinama, treba istaći jedan potez, odnosno propust organizatora.

Navijačima iz Zenice prodavane su karte iz prošle sezone što se jasno vidi na slici. Mladost i Čelik 19. maja odigrali su utakmicu u okviru posljednjeg kola Lige za opstanak, te ulaznice i jučer su prodavane navijačima Čelika, što je svakako čudno i ide u veliki propust organizatora.

Nakon dugo vremena stadion u Kaknju je bio dobro ispunjen, a za to su svakako zaslužni gostujući navijači, koji su jučer tokom cijele utakmice fer i korektno bez pirotehnike bodrili svoje ljubimce. Sigurno je da nisu zaslužili da im se prodaju karte od prošle sezone, ali to su sada stvari za neke druge ljude koje vode brigu o takmičenju u Premijer ligi BiH.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nickizedostizeko
To se dogodi kad nam je selo u premijer ligi, pare vrte gdje birtija neće.
24 4
dobojan90
Fer i korektno nema sta, ali bez pirotehnike i ne bas!! U prvom poluvremenu je golman Velic pogodjen topovskim udarom koji je i eksplodirao tik pored njega pa mu se ukazala pomoc. Ne mogu da vjerujem da to nije zabiljezeno!!! Sportsko novinarstvo na nivou!!
15 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi