Samo za najhrabrije: Pogledajte kvotu na prolaz Manchester Cityja

Građani još nisu otpisani

Samo za najhrabrije: Pogledajte kvotu na prolaz Manchester Cityja

Večeras će Manchester City i Liverpool odigrati revanš meč četvrtfinala Lige prvaka, koji će biti najveći mogući izazov za ekipu Pepa Guardiole.

Kao što je već poznato, Redsi na Etihad stižu s prednošću 3:0 i mnogi su ih već proglasili polufinalistom Lige prvaka iako tek predstoji najteži dio posla... Koliko god to čudno zvučalo.

Manchester City je tim koji je ove sezone pomjerio granice u engleskom fudbalu, ali čini se da je zapao u krizu u najvažnijem dijelu sezone. Dva tima su se ove sezone već jednom sastala na Etihadu i Manchester City je tada slavio sa 5:0, doduše sa igračem više još iz prvog poluvremena.

Građani nisu otpisani i sigurno će imati šta da kažu, a zanimljivo je i to da im kladionice još uvijek daju koliko-toliko realne šanse da se domognu polufinala. MOZZART na pobjedu Građana daje kvotu 1.45, a na prolaz 6.00. Kvota na Liverpool je 7.00, a na prolaz Redsa 1.13.

Zanimljivo, oni najhrabriji i najoptimističniji navijači Cityja i dalje mogu tipovati da će ovaj klub osvojiti Ligu prvaka. MOZZART na to daje kvotu 17.00.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U ponudi za ovaj meč je još mnogo interesantnih opklada, koje možete pogledati OVDJE.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi