Šta uradiše Dalićevi momci: Lionel Messi ostao bez teksta
(Foto: ola.com.ar) Messi je napustio stadion u pratnji predsjednika Fudbalskog saveza Argentine.

Raspad sistema

Šta uradiše Dalićevi momci: Lionel Messi ostao bez teksta

Nakon razočarenja protiv Islanda u prvom kolu grupne faze Mundijala, večeras je za Argentinu uslijedio pravi šok. Naime, Hrvatska je na stadionu u Njižni Novgorodu razbila Gaučose sa 3:0 i nanijela im poraz koji će dugo pamtiti.

Osim teškog poraza, cijela Argentina je šokirana činjenicom da Messi i družina možda neće izboriti osmiu finala. Ovakav scenariji je sada više nego realan, a selektor Jorge Sampaoli bi, ukoliko se isti ostvari, mogao postati "persona non grata" u Argentini.

Argentina igra jednostavno užasno, bezidejno, a ne pomaže joj ni inače čarobni Lionel Messi. Fudbaler Barcelone nakon utakmice protiv Hrvatske djeluje kao da ne zna šta ga je snašlo, a koliko mu je teško pao ovaj poraz svjedoče scene sa stadiona u Njižni Novgorodu nakon susreta.

Naime, Lionel Messi je napustio stadion u pratnji predsjednika Fudbalskog saveza Argentine Claudija "Chiquija" Tapije, a novinarima koji su čekali u mix zoni nije imao šta reći.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Lionel Messi, prenosi argentinski Ole, nije odgovarao na pitanja novinara, već je pognute glave, bez progovorene riječi napustio stadion.

Za razliku od Messija, novinarima su se mix zoni obratili razočarani Kun Aguero, Enzo Peres i Javier Mascherano.

Promo

Top Komentari

mico
ponovila ti se as roma haha,cak isti rezultat i primas od ljudi sa prostora ex yu
15 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi