3

Komentari (3)

Chupy
Ma jebo tw Messi majmune jedan!!! Nemas ti pojma, blage veze u pm! Ja sam coban za fudbal pic.a ti materina al bi u napad stavio Higuaina i Icardia a iza njih Messia i Dibalu, majmune jedan, sa takvom postavom ubili bi svakoga, nesto sad preuzimas odgovornost, idi cuvaj ovce u pm!!!!
mico
Pa ne voli ih Messi, izbacili Barcu prosle sezome Dybala i HIGUAIN,sada Fazio iz Rome je kaznjen zato ga nema u odbrani kako ne kontas,a i Perotti takodje dobio poziv pa posle kada je Roma pobjedila odjednom nema ga vise na spisku
Chupy
Ma znam drug sve, svjestan sam. Zato i kazem, ne moze jedan Messi krojiti reprezentaciju, da je TroMessi. Selektor je iznad svih. Da je Angeloti, Mourinho ili neka faca od trenera bio, kitu bi Messi krojio reprezentaciju. Steta u pm, sami sebe unistise, a trebali su ici do kraja.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.