Sampaoli je u nekoliko riječi prokomentarisao sramotan poraz od Hrvatske

Preuzeo svu odgovonrost

Sampaoli je u nekoliko riječi prokomentarisao sramotan poraz od Hrvatske

E. Škorić

Jedna od najomraženijih ličnosti u Argentini trenutno je tamošnji selektor Jorge Sampaoli.

Pod njegovim vodstvom Argentina se provuka do Rusije, no na Svjetskom prvenstvu bi se mogla kratko zadržati.

Gaučosi su u prvom kolu odigrali 1:1 s Islandom, a onda ih je Hrvatska osramotila i pobijedila s 3:0 večeras.

Sampaoli je preuzeo krivicu na sebe, svjestan da je podbacio i da njegov tim nema niti glavu, niti rep.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Odgovornost za poraz je moja. Odgovoran sam za odluke koje sam napravio. Nisam dobro čitao igru. Nismo uspjeli pronaći pravi tim koji bi išao uz Messija", rekao je kratko nakon meča Sampaoli.

Argentinci moraju u posljednjem kolu pobijediti Nigeriju, no i to će biti uzalud ukoliko Island sutra i u posljednjem kolu napravi dobar rezultat.

Top Komentari

Chupy
Ma jebo tw Messi majmune jedan!!! Nemas ti pojma, blage veze u pm! Ja sam coban za fudbal pic.a ti materina al bi u napad stavio Higuaina i Icardia a iza njih Messia i Dibalu, majmune jedan, sa takvom postavom ubili bi svakoga, nesto sad preuzimas odgovornost, idi cuvaj ovce u pm!!!!
18 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi