Sampaoli odgovorio na pitanje koje interesuje fudbalski svijet
Oglasio se nakon meča

Selektor Gaučosa o odlasku iz reprezentacije

Sampaoli odgovorio na pitanje koje interesuje fudbalski svijet

Midhat Šljivak

Selektor Argentine Jorge Sampaoli danas je govorio o ispadanju njegove selekcije sa Svjetskog prvenstva.

Gaučosi su izgubili od Francuske sa 4:3, a usprkos očajnim partijama Sampaoli je poručio da nema namjeru da ode sa selektorske pozicije.

"Još uvijek je rano za bilo kakve analize, ali nemam namjeru da odem", saopštio je Sampaoli nakon ispadanja sa Mundijala, te je dodao:

"Bolno je ispasti sa Svjetskog prvenstva, posebno zbog činjenice kada znate da su igrači dali sve od sebe na terenu. Dali smo sve od sebe, vjerovali smo u prolaz, ali na kraju nismo uspjeli", istakao je.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Dodao je i da će ga ovaj poraz učiniti boljim trenerom.

"Ovo će me učiniti boljim trenerom. Došao sam sa velikim ambicijama, vjerovao sam da možemo osvojiti SP i zaista sam frustriran nakon svega", rekao je Sampaoli.

Top Komentari

Chupy
Mislio sam da si veliki trener. Ali si obicna karina od trenera. Icardia ne povesti, na klupi drzati Higuaina i Dibalu. Ti si obican kreten.
12 0
Arnel925
Idi dubre
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti