Sampdoria u finišu do boda protiv Torina

Četvrto kolo Serie A

Sampdoria u finišu do boda protiv Torina

Ekipe Sampdorie i Torina odigrali su danas svoj susret četvrtog kola Serie A. Nakon 90 minuta gledaoci su mogli vidjeti dva gola i podjelu bodova.

Nakon prvih 45 minuta golova nije bilo i na pauzu se otišlo sa 0:0. U nastavku susreta nastavila se tvrda igra na obje strane, a prvi su do gola došli gosti.

 

U 69. minuti sviran je penal, a uspješan izvođač najstrožije kazne bio je Bianchi. Taj rezultat je na semaforu stajao do samog finiša susreta, tačnije do 84. minute kada je Pozzi također sa bijele tačke pogodio za 1:1 i bod svoje ekipe.

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Sampdoria je sada četvrta na tabeli sa devet bodova, dok je Torino na osmom mjestu sa četiri osvojena boda.




NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.