Sampdorija ipak nije na prodaju? "Nije stigao niti jedan euro"

Ferrero ipak želi ostati vlasnik kluba

Sampdorija ipak nije na prodaju? "Nije stigao niti jedan euro"

Predsjednik Sampdorije Massimo Ferrero insistira da ponuda za kupovinu kluba nema.

Proteklih dana su se pojavile informacije da su američki investitori zaintereosovani za kupovinu Sampdorije od trenutnog vlasnika Massima Ferrera.

Ipak, čini se da karizmatični Ferrero ne misli prodavati klub.

"Sredstva koja bi se navodno trebala sljevati u klub ne postoje, niti jedan euro", izjavio je Ferrero za Il Secolo XI, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sada govore da pregovori više nisu u Londonu, nego u New Yorku. Nažalost, mi smo čitavo vrijeme ovdje u Rimu i niko nam nije ponudio ni euro".

"Nikada neću napustiti ove navijače. Trener Giampaolo? Volim ga, da se mene pita bio bi doživotni trener", poručio je na kraju Ferrero.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti