Šampioni za vikend ubacuju u brzinu više: Zakazana prva prijateljska FK Sarajevo

Bordo tim gostuje u Visokom

Šampioni za vikend ubacuju u brzinu više: Zakazana prva prijateljska FK Sarajevo

A. Čaušević

FK Sarajevo se nalazi u trećoj sedmici priprema, a za nedjelju je zakazan i prvi pripremni meč za novu takmičarku godinu. 

Aktuelni šampion će nakon niza treninga u TC Butmir u brzinu više prebaciti u Visokom kada je dogovoren prijateljski meč protiv domaćina Bosne.

Bordo tim i federalni drugoligaš će svoj meč odigrati na stadionu Luke, a početak ovog prijateljskog duela zakazan je za 18:30.

"Uzimajući u obzir epidemiološku situaciju i mjere sugerisane od nadležnih institucija utakmica će biti zatvorena za javnost", saopšteno je iz Titove 38b.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Sarajevo će prvi meč u novoj sezoni igrati protiv Krupe. Najiščekivanija utakmica i derbi sa Željezničarom je na programu u 9. kolu i to stadionu Asim Ferhatović Hase.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Uranija
Ako može bez ovoga ‘šampioni’. Mitomani nam se ljute
6 6
travnjak
Mogu igrati protiv bosne visoko, a u kacune nisu htjeli doci
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi