Zeničani dobili novog golmana

Samu Volotinen potpisao za NK Čelik

14

Komentari (14)

Mr.Balboa
Dobro vi pojedinci kada upucujete kritike,znate li uopste ista o vps u kao klubu iz kojeg je dosao I opcenito o finskoj ligi?Decko je dosao da stekne iskustva jer u vps u mozda previse rezerva,a ovo nimalo nije lose I trebalo bi jos iz Finske fudbalera da dolazi u nasu ligu,I ako vas pojedince zanima nesto slobodno pitajte jer evo upravo sam u Finskoj u gradu Vaasa pa Var so good!!!
Dzemo poserem te
Pozdrav, gledao sam klip na youtubeu o ovom golmanu, po klipu nije los. Vidjecemo kako ce se ovdje pokazati, U svakom slucaju dobro dosao
Mr.Balboa
Pazi frajeru koga vrijedjas jer vidim da si faca za vrijedjati ljude po ovom portalu,budi faca van ovog portala,ali izuzetno su ti male sanse ama bas nikakve da budem jefnostavno najiskreniji!!!
Dino69
Tuzlak_u_srcu
Usrecio se cim je dosao u nasu ligu.Nemam nista protiv Celika odmah da kazem ali mi bude smjesno kada neki strani igrac dodje u nasu ligu misleci ovde tece med i mlijeko.
Zvatic
Vidi mu glave,... I jesi za ciganije.
Dzemo poserem te
Zvaticu, mama ti je za ciganije
franjo25z
Miran budi vezat cu te.....
BUNNIKSIDE
Dovedite nam covjeka koji zabija kao EDIN DZEKO!!! Volim te LIKCE!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.