Samu Volotinen potpisao za NK Čelik
Foto: NK Čelik Zenica

Zeničani dobili novog golmana

Samu Volotinen potpisao za NK Čelik · Zvanično

Još ranije su se pojavile informacije da bi Samu Volotinen mogao ove zime pojačati Čelik, a danas su Zeničani potvrdili angažman ovog igrača.

Riječ je o 20-godišnjem čuvaru mreže stiže koji u Čelik iz Finske, a posljednji angažman mu je bio tamošnji VPS.

Inače, Sami Volotinen je svojevremeno bio član i kadetske reprezentacije Finske.

Danas su iz Čelika saopštili da je sa mladim čuvarom mreže potpisan jednogodišnji ugovor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Još uvijek nije jasno da li će Branislav Ružić ostati na Bilinom polju, pa samim time nije jasno ni da li će Volotinenu pripasti uloga prvog golmana.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zvatic
Vidi mu glave,... I jesi za ciganije.
5 17
Mr.Balboa
Dobro vi pojedinci kada upucujete kritike,znate li uopste ista o vps u kao klubu iz kojeg je dosao I opcenito o finskoj ligi?Decko je dosao da stekne iskustva jer u vps u mozda previse rezerva,a ovo nimalo nije lose I trebalo bi jos iz Finske fudbalera da dolazi u nasu ligu,I ako vas pojedince zanima nesto slobodno pitajte jer evo upravo sam u Finskoj u gradu Vaasa pa Var so good!!!
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi