9

Komentari (9)

King_Kenny
...ostat ce njima i Pjanic,a oni racunali ne racunali na njega ce morati 8 i kusur milioncica njemu na racun da uplate hahahhahaah.
Shojich07
Nema nikoga u odbrani, nema se para, onda ide daj šta daš i što imaš
@dn@n
Svaka čast zasluženo , trenirao je čovijek i previše. Kažu da je znao trenirati čak 25 sati dnevno
dinass
Koji ste vi idioti od novinara,jeste gledali zadnje kolo kad se povredio Pike?Kuman nema vise stopera
user1606950187
Umtiti je stijena
Plavipuž
Umtiti je svakodnevno trenirao po 8 do 10 sati dnevno da bi uspio da se izbori za prvih 18 Barce, za razliku od Kalesijskog princa koji se druzio sa kafanama i uzgajao trbuh. Od 29 registrovanih prvotimaca zvanicno Pjanic je u najlosijoj fizickoj formi. Cak je i mali Fathi bolje prosao na testovima iako godinu dana kuburi s povredom.
dinass
To nije tacno Pike se povrijedio a i drugi stoperi su upitni sa zdravljem.Umtiti je potreba a ne trud
dinass
i kako ti znas rezultate testova,radis za Barcelonu? Kad hoces nekog da otjeras,izmisljas gadosti o njemu pa si mozda tu negdje procitao.Pjanic ima mentalitet stranca,nije on na nasoj bosanskoj frekvenciji inace nikad nebi uspjeo u fudbalu
Jadnimi
Pokušali ga preveslati, kada im nije uspjelo, skontali da ako mu već moraju plaćati, neka igra.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.