Odigravanje večerašnje utakmice u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo upitno zbog nestanka struje

San Marino - Engleska

Odigravanje večerašnje utakmice u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo upitno zbog nestanka struje

E. Škorić

Možda smo navikli da se takve stvari događaju negdje daleko izvan Evrope, no iznenađujuće je da bi jedan meč evropskih kvalifikacija za Mundijal u Kataru mogao da bude odgođen zbog - nestanka struje.

Da, dobro ste pročitali, na stadionu u Serravellu nestalo je struje zbog čega je upitno i odigravanje između San Marina i Engleske (20:45 sati).

Radi se o susretu posljednjeg kola kvalifikacija u grupi I gdje Engleskoj i bod donosi ovjeru direktnog plasmana na Mundijal, mada je, ruku na srce, jedino pitanje koliko će gosti puta zatresti mrežu nemoćnog domaćina koji je na dnu grupe.

Trenutno se radi na popravku kvara, nakon što je u blizini stadiona eksplodirala trafostanica, a pitanje je hoće li električari uspjeti da sve riješe do početka utakmice.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Za sada se niko iz domaćeg nogometnog saveza nije oglasio, no mi se ipak nadamo da će se taj meč odigrati kako je i planirano.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi