Sanchez u velikoj razmjeni odlazi u Atletico?

Mogao bi promijeniti klub

Sanchez u velikoj razmjeni odlazi u Atletico?

Čileanski napadač Alexis Sanchez mogao bi na iznenađenje mnogih ovih dana da napusti Arsenal.

Engleski mediji navode danas da je Arsene Wengere očajan u namjeri da dovede defanzivnog fudbalera i da je veliki zaljubljenik u igre Josea Gimeneza, člana Atletico Madrida.

Obzirom da se radi o velikom talentu koji je još uvijek veoma mlad, Wenger će morati da pošalje veoma dobru ponudu kako bi je Simeone prihvatio. Upravo to je Francuz i spreman uraditi, a engleski mediji navode da će Atleticu dati Sancheza u zamjenu za Gimeneza.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navijači Arsenala očajnički žele nova imena u klubu, ali sigurno da ne bi bili sretni kada bi ostali bez jednog od najboljih fudbalera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi