Sanchez zbog povrede bedra upitan za polufinale Evropske lige?

Povrijedio se protiv Bayera

Sanchez zbog povrede bedra upitan za polufinale Evropske lige?

S. Bošković

Alexis Sanchez dijagnosticiran je s povredom bedra, te će vjerovatno propustiti susret polufinala Lige prvaka između njegovog Intera i Shakhtara iz Donetska.

Ovaj polufinalni susret treba se igrati u petak u Njemačkoj, no Sanchez će zbog bedra morati da ga propusti.

Klub je objavio da će njegova situacija biti detaljnije procjenjena u narednim danima, no šanse za oporavak Čileanca na vrijeme su veoma male.

Sanchez se povrijedio u ponedjeljak, u četvrtfinalnom meču Evropske lige protiv Bayer Leverkusena (2:1), te je odmah zadobio i povredu, ali ipak stisnuo je zube i odradio meč do kraja.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi