Inter pred realizacijom velikog transfera
Foto - EPA

Tonali uskoro u klubu

Inter pred realizacijom velikog transfera

M. Šljivak

Ekipa Intera nalazi se pred realizacijom velikog transfera.

Novi igrač Nerazzurra uskoro bi trebao postati fantastični Sandro Tonali koji će potpisati ugovor do 2025. godine.

Tonali se povezivao sa brojim velikanima. Barcelona, Juventus, Milan, stajali su u redu za njega, a na kraju je 20-godišnji veznjak odabrao Inter.

Mladi fudbaler će uskoro zvanično potpisati ugovor sa Intero. U klubu će ostati do 2025. godine i godišnje će zarađivati tri i po miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tonali je kompletnu karijeru proveo u Bresciji. Radi se o jednom od najvećih talenata italijanskog fudbala i sigurno da će Inter imati ogromne koristi od njega.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Rekli mu da lesi dolazi, zato je i potpisao...Kod Pirla bi mu sigurno bilo bolje...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi