Sprema li se veliki ljetnji transfer: Messi kupio stan u blizini sjedišta italijanskog velikana!

Napušta Barcelonu?

Sprema li se veliki ljetnji transfer: Messi kupio stan u blizini sjedišta italijanskog velikana!

E. Oštraković

Uvijek su postojali navijači Barcelone koji tvrde da će Messi do kraja karijere ostati u Barceloni, ali postoje i oni koji u to ne vjeruju.

Informacija koju su prenijeli italijanski mediji, dodatno je uzburkala strasti, posebno kod ovih drugih.

Naime, veliki broj italijanskih medija prenio je informaciju da je Lionel Messi kupio stan u Milanu i to u blizini sjedišta Intera.

Prije njega stan je na toj lokaciji kupio njegov otac Jorge, te mediji u Italiji smatraju da se sprema veliki ljetnji transfer.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno je Inter u naprednim pregovorima sa Messijem, te bi se veliki transfer trebao dogoditi jako, jako brzo.

Ostaje da vidimo da li je Messijeva kupovina stana odrađena upravo zbog selidbe i promjene kluba ili je riječ o nečemu drugom.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sloboda
Hahhahahahah kupio stan, jednosoban vjerojatno hahahah
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi