Sancho ponovo u ekipi nakon suspenzije: Ne želimo pričati o tome, bio je pomalo ljut...

Borussia gostuje na Meazzi

Sancho ponovo u ekipi nakon suspenzije: Ne želimo pričati o tome, bio je pomalo ljut...

U subotu je odigran "Borussen derbi", a Borussia iz Dortmunda je na svom terenu sa 1:0 savladala onu iz Monchengladbacha.

"Milioneri" su slavili trijumf i bez svoje mlade zvijezde, Jadona Sancha, koji je bio suspendovan od strane kluba, a pobjedonosni gol je postigao Reus u 58. minuti utakmice.

Inače, Sancho je navodno kažnen zbog kašnjenja na trening.

Izabranici Luciena Favrea se sada spremaju za gostovanje na Meazzi u okviru 3. kola grupne faze Lige prvaka, a u Borussije će ponovo biti Sancho.

Pred duel sa Interom trener Favre i veznjak Julien Weigl su odgovarali i na pitanja novinara o situaciji sa Sanchom.

"Danas je drugi dan. U subotu Sancho nije bio izabran u tim, ali sada se vratio... Ne želimo pričati o tome, takve stvari ostaju među nama i on je sada ponovo tu", izjavio je Favre.

"Situacija sa Jadonom je nešto što zadržavamo za sebe. Sve je bilo normalno. Nije bio izabran u tim za meč protiv Borussije Monchengladbach i definitivno je bio pomalo ljut. Međutim, sljedeći dan se vratio na trening i dao sve od sebe. To je ono što očekujemo od njega. Biće spreman za ovu utakmicu, kao što je za svaku drugu", poručio je Weigl.

Inter je večeras blafi favorit protiv Borussije, pa tako kladionica MOZZART na pobjedu Nerazzurra nudi kvotu 2.25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za duel Intera i Borussije Dortmund!

Duel na Giuseppe Meazzi se igra večeras od 21:00h.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE