Sandro seli u Premiership?

Napušta Barcelonu

Sandro seli u Premiership?

Midhat Šljivak

Sandro Ramirez mogao bi karijeru nastaviti u Premiershipu.

Sjajni fudbaler Barcelone u redovima katalonskog velikana ne dobija mnogo prostora za igru, te ozbiljno razmišlja o odlasku iz tima.

Problema u pronalasku novog tima vjerovatno neće imati. Spominje se mogućnost njegovog odlaska u englesku Premier ligu, a ozbiljno je zainteresovana ekipa Newcastlea.

Mladi 20-godišnji fudbaler bi tako karijeru mogao nastaviti u Premiershipu, što bi vjerovatno bio i pravi potez za njegovu karijeru.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ove sezone Sandro ima jako malu minutažu. Odigrao je ukupno 19 utakmica u svim takmičenjima, a postigao je tri gola uz dvije asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi