Sane: Dva puta sam odbio Kloppa

Nije prihvatio pozive

Sane: Dva puta sam odbio Kloppa

Edmir Škorić

Krilni nogometaš Manchester Cityja Leroy Sane ističe kako je ranije u dva navrata odbio Jurgena Kloppa.

Sane je imao priliku da radi sa Jurgenom Kloppom, ali on se 2016. godine odlučio da iz Schalkea pređe u Manchester City, s kojim sada nezaustavljivo juriša prema naslovu.

"Da, istina je da sam razgovarao s Liverpoolom. Jurgen me tada zvao, pričao je sa mnom, ali sam ga odbio. Upoznao sam ga dok je radio u Borussiji, dobar je čovjek i dobro radi s Liverpoolom", rekao je Sane, pa je dodao:

"Bila je mogućnost da odem od kod njega u Borussiju, ali nisam želio. Mogu reći da sam ga dva puta odbio".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sane danas s Građanima gostuje u Liverpoolu i ima priliku da napravi dodatni korak prema naslovu u Engleskoj, a Sane je itekako važan u ekipi Pepa Guardiole u ovoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi