Real bi napadača, ali cijena je problem

Valencia traži 120 miliona eura

Real bi napadača, ali cijena je problem

M. Šljivak

Madridski Real krenuo je polako u rekonstrukciju tima.

Dolaskom na klupu Julena Lopeteguija krenula je nova era u kojoj je cilj kluba da promijeni igrački kadar.

Cristiano Ronaldo je otišao u Juventus, blizu su odlaska Gareth Bale, pa čak i Marcelo, a klub su stigli Vinicus Junior i Alvaro Odriozola.

Novo pojačanje Kraljeva mogao bi biti reprezentativac Španije Rodrigo. Ovaj 27-godišnji fudbaler Valencije želja je novog trenera i Real će uskoro vjerovatno poslati ponudu za sjajnog napadača.

Njegov dolazak bi pojačao napadačku liniju koja je izuzetno oslabljena odlaskom Ronalda, ali u Madridu ne žele da kukaju, već su se okrenuli dovođenju adekvatnih zamjena.

Međutim, cijena bi u ovom slučaju mogla biti problem. Valencia za Rodriga traži čak 120 miliona eura i to bi na kraju moglo zaustaviti transfer.

Šta će biti na kraju ostaje nam da vidimo. Cijena je ta koja za sada koči prelazak Rodriga na Santiago Bernabeu, ali za Kraljeve ništa nije nemoguće i to su nebrojeno puta pokazali.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Rodrigo je u karijeri pored Valencije igrao za Bolton i Benficu, a interesantno je da je nosio dres Reala, ali rezervnih selekcija kluba.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi