Snijeg prekrio Santiago Bernabeu, ali je navijače Real Madrida razočarala objavljena fotografija

Radovi ne idu tako brzo kao što se očekivalo

Snijeg prekrio Santiago Bernabeu, ali je navijače Real Madrida razočarala objavljena fotografija

Endin Čaušević

Stanovnici Madrida danas su bili iznenađeni kada je počeo padati snijeg u glavnom gradu Španije što nije tako česta pojava.

Bijeli prekrivač je prekrio danas Madrid, a mnogi su to iskoristili kako bi se fotografisali i zabilježili taj trenutak koji se ne dešava tako često u glavnom gradu Španije.

Fotografiju je na Instagramu objavio i Real Madrid, a u centru pažnje je Santiago Bernabeu koji je bio u bijeloj boji zbog snijega, a poznato je da je to zaštitna boja kraljevskog kluba.

Međutim, mnogima su u centru pažnje bili radovi na stadionu koji traju već skoro godinu dana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navijači nisu zadovoljni tempom kojim napreduju radovi jer je jasno da se njihov klub neće tako skoro vratiti na svoj stadion. Mašine su okupirale stadion, a radovi teku punom parom iako se očekivalo da će veći dio njih do sada biti završen.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi