Fudbalski hram ili svemirski brod? Posljednji snimci kultni stadion čine neprepoznatljivim!

Nastavljaju se radovi

Fudbalski hram ili svemirski brod? Posljednji snimci kultni stadion čine neprepoznatljivim!

Admin Čaušević

Kako je moderni fudbal postao biznis najbogatiji klubovi današnjice nastoje da svoje stadione pretvore u super moderne multifunkcionalne objekte. 

Već duže od godinu traje rekonstrucija kultnog stadiona Santiago Bernabeu zbog čega Real Madrid svoje domaće utakmice igra u trening kampu na stadionu Alfredo Di Stefano.

Real Madrid je danas objavio posljednje snimke fudblaskog hrama koji će nakon izgradnje ličiti na svemirski brod iz holivudskih filmova.

Mjesto na kojem su popularni Kraljevi osvojili mnogobrojne trofeje izgleda neprepoznatljivo, a radovi su uveliko u toku. Trenutno je prioritet izgradnja krova.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, rekonstrukcija stadiona Santiago Bernabeu će koštati preko 500 miliona eura. Kapacitet će ostati 81.000 sjedećih mjesta, ali će posjetitelji imati daleko veću ponudu nego ranije. Svakako najveća promjena će biti pokretni krov. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

cogoH
Treba odmah dati da budu domacini zadnjeg finala LP prije nego dodje ova nova europska liga ??
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi