Gotova je još jedna transfer saga: Santos prošao liječničke, pojačava AEK Larnacu

Bivši igrač Željezničara

Gotova je još jedna transfer saga: Santos prošao liječničke, pojačava AEK Larnacu

A. Beganović

Nekadašnji fudbaler Željezničara, Clarismario Santos Rodriguez, uspješno je prošao liječničke preglede i uskoro će potpisati ugovor sa AEK Larnacom.

Dugo se špekulisalo o imenu novog kluba jednog od najboljih igrača Premijer lige u prošloj sezoni, no od danas špekulacije prestaju.

Naime, Santos je juče u pratnji svoga menadžera Stefana Bulića, otputovao na Kipar, gdje je danas bio podvrgnut liječničkim pregledima.

Uspješno ih je prošao i uskoro će njegov transfer biti ozvaničen.

Santos je po isteku prošle sezone postao slobodan igrač, a kako je briljirao u dresu Željezničara, ne čudi što je na svom stolu imso nekoliko ponuda.

Najkonkretnije su bile one od Debrecena i Bodo Glimta, kojem je bio i najbliži. Odnosno, otputovao je u Norvešku na potpis ugovora, no na kraju dogovor zainteresiranih strana nije postignut.

To je iskoristio AEK Larnaca, a Santos će u narednoj sezoni biti sa igrač bh. reprezentativaca Hrvoje Miličevića i Kenana Pirića.

Top Komentari

Bobinho1921
Gledaj ovog kvazi menadzera hahahahahahahaha,z....o si se Santose,i to dobro,ali tebi ide na dusu
1 0
user1613662710
Iskreno bolji klub financijski sigurno ali nije neka stepenica veca toliko od Zelje,mislim da je ovaj igrac mogao puno bolji klub naci da je imao bolje menadzere.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi