Nigdje nije ludo kao u Južnoj Americi: Scene nakon utakmice na La Bomboneri to pokazuju
Foto - Santos

Kamenovan autobus igrača Santosa

Nigdje nije ludo kao u Južnoj Americi: Scene nakon utakmice na La Bomboneri to pokazuju

M. Šljivak

Boca Juniors i Santos odigrali su meč bez golova (0:0) u prvom polufinalnom meču Copa Libertadoresa.

Meč na La Bomboneri nije donio golove i velika uzbuđenja, ali je zato nakon utakmice delegacija gostiju imala neugodno iskustvo po dolasku u hotel.

Njihov autobus je kamenovan. Srećom, niko nije povrijeđen iako je staklo popucalo, a najbliži da nastrada bio je fudbaler gostiju Yeferson Soteldo, koji je sjedio na mjestu prema kojem je kamen bačen.

Na kraju je ipak delegacija brazilskog velikana mirno otputovala iz Buenos Airesa, te će u revanšu na svom terenu za sedam dana pokušati da ostvare plasman u finale Copa Libertadoresa.

Tamo je već jednom nogom veliki rival Palmeiras koji je pregazio River Plate u Buenos Airesu sa 3:0 u prvom meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi