Santos: Naša filozofija se ne mijenja ni protiv BiH

Završena press konferencija reprezentacije Grčke

Santos: Naša filozofija se ne mijenja ni protiv BiH

Prije nekoliko trenutaka završena je press konferencija grčke reprezentacije na kojoj je selektor, Fernando Santos da svoje vuđenje sutrašnjeg susreta sa Bosnom i Hercegovinom.

Selektor reprezetnacije Grčke, Fernando Santos je istakao kako se njegova filozofija igre neće promijeniti ni u susretu protiv naše reprezentacije.

"Naša filozofija se ne mijenja ni u ovom susretu. Ostajemo isti i želimo imati kontrolu nad utakmicom", kazao je Santos.

 

Portugalski stručnjak je zatim pohvalio naše momke, ali je također naglasio kako će u sutrašnjem susretu, cilj njegovih izabranika biti isti kao i inače - pobjeda.

"Susret protiv BiH nije ključan, ali je veoma važan. Ima još šest susreta. BiH je jaka i borit će se do kraja kao i mi. Utakmica će biti dobra budući da BiH dolazi po pobjedu i ne žali da se brani. Mi smo dobro pripremljeni i puni samopouzdanja. Znamo šta trebamo uraditi", odlučan je Santos.

 

Također, Santos je na press-konferenciji govorio i o svojim problemima sa sastavom i izostancima pojedinih igrača poput Vyntre, Christodoulopoulosa i Maniatisa.

 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.