Santos: Nekada izgubimo koncentraciju, ali zadovoljan sam

Selektor Grčke nakon duela protiv Litvanije

Santos: Nekada izgubimo koncentraciju, ali zadovoljan sam

Naš najveći konkurent za prvo mjesto u kvalifikacionoj grupi, Grčka, sinoć je na svom terenu rutinski savladala Litvaniju sa 2:0. Grci sada iz dva odigrana susreta imaju dvije pobjede.

Strijelci za domaće u sinoćnjem susretu su bili Sotiris Ninis i Kostas Mitroglou. Gosti su rijetko dolazili u priliku da zaprijete golu Grčke te su susret zavšili bez ijedne prave prilike.

 

Selektor Fernando Santos je nakon susreta bio zadovoljan.

 

"Stvarali smo šanse, postigli smo dva gola, a mogli smo i više. Nekada izgubimo koncentraciju, ali zadovoljan sam", kazao je Santos dodavši na kraju:

 

"Mislim da je ulazak Mitrogloua u drugom poluvremenu stvavio pritisak na Litvance. Sotiris Ninis je imao jako dobar dan. Sve u svemu, publika je mogla gledati jako dobar fudbal".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti