Santos: Vjerujem u pozitivan rezultat protiv BiH

Selektor Grčke uoči susreta na Bilinom Polju:

Santos: Vjerujem u pozitivan rezultat protiv BiH

Uoči utakmice sa BiH, selektor Grčke reprezentacije, Fernando Santos govorio je za tamošnje medije o predstojećem susretu.

Čini se kako Santos nije pretjerano zabrinut te je istakao kako vjeruje u pozitivan rezultat na Bilinom Polju.

 

"Ne bismo ovu utakmicu trebali nazivati odlučujućom jer poslije nje imamo još pet mečeva. Iskreno vjerujem da ćemo ostvariti pozitivan rezultat. Ovo je zasigurno veoma važan meč, a rezultat će vjerovatno uticati na izgled tabele na kraju", rekao je Santos o utakmici protiv naše reprezentacije te je potom pohvalio Grke kao fudbalski talentovanu i kvalitetnu naciju.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

"Grčka ima talent i kvalitet. Grci se rađaju sa loptom u svojim nogama. Strastveni su. Ipak, moramo naučiti da igramo pravi fudbal. To je timski, a ne individualni sport. Fudbalu je potrebna strategija. Postoje kvalitetni igrači u Olympiakosu i PAOK-u, ali oni još uvijek nisu spremni za reprezentaciju", rekao je Santos.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.