Sarajevo bez Benke, Željo bez Kokota u srijedu

Suspenzije

Sarajevo bez Benke, Željo bez Kokota u srijedu

Edmir Škorić

Zoran Kokot i Leon Benko neće igrati u srijedu u 27. kolu BH Telecom Premijer lige.

Benko je protiv Zrinjskog dobio treći žuti karton, pa će propustiti gostovanje u Bijeljini kod Radnika.

No, sreća u nesreći za bordo tim je da će njihov najbolji strijelac igrati protiv Željezničara u gradskom derbiju narednog vikenda.

Slično je i sa Zoranom Kokotom, napadača Želje, koji neće igrati protiv Mladosti na Grbavici, ali već za vikend je spreman da zaigra na Koševu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Od igrača koji propuštaju sljedeće kolo, izdvojimo i Antu Radeljića iz Zrinjskog (crveni karton), Nikolu Mazića iz Mladosti, Marka Obradovića iz Radnika, Ivana Kostića iz Borca, Miloša Reljića iz Veleža, Adija Adilovića, Dženana Burekovića i Harisa Heću iz Čelika, Mladena Zeljkovića iz Željezničara, Olivera Petraka iz Zrinjskog, Igora Mišana iz Mladosti, Ajdina Nuhića iz Travniak, Dinu Hajdarovića iz Veleža, Jura Ivankovića iz Širokog…

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.