14

Komentari (14)

Kunna
30.000 KM klub 5.000 KM Ibricic i godinu dana van fudbala 5.000 KM Rozman i godinu dana van fudbala 10.000 KM Mirvic i godinu dana van fudbala 5 utakmica tj. do kraja 5 domacih bez navijaca na Kosevu -6 bodova 1 godinu uslova za isto ili slicno, jos drasticnije ... Na Sarajevu ce se "slomiti kola", da niko vise ne pokusa nista slicno, jer ako bude blaze, onda ce se cesce desavati slicne ili iste stvari, kad god si nezadovoljan sudjenjem i slicno. Zapitajmo se zajedno i "Horde" i "Manijaci", ko nas predstavlja u savezu, gdje zive, cim se bave, a nisu diplomate sa imunitetom i zastitom 24h od policije, pa vidite jel vrijed o s motkama jedni druge po gradu ganjati ili ipak ako hocemo promjene, tu su ljudi, medju nama, sjede, pisaju po nama i smiju se.??
Trapatoni
Nametnut izborni zakon, jeste da nema ama bas nikakve veze za sportom i fudbalom, ali ide revolt četnjaša i drakonska kazna za FKS!
Starigrad01
Ma,nek nas kazne dušmani kako hoće Naše Sarajvo je bilo i biće zauvjek a ova gamad što pokušavaju da nam naude ,završiće na smetljištu.Niko se ovih gadova neće ni sječati.Veliko si moje Sarajevo.
Ajax11
Valja vam se šetati gradom poslje odluke …
Ibrahimbeg
Sve je to u režiji Dodika, ako ikoga treba kazniti to je Vico za fudbal i Dodik za sve u državi. Sarajevo se ne smije kazniti dosta je bilo i Vice i njegovih otkupljenih sudija. Velež su takođe bezpravno kaznili.
hzsg
Balije JOŠ SJEDE u NSBIH..., a Adnan Džemidžić još sekretar NS BIH i nedozvoljava pristup advokata da brani interese stranke u postupku.Ta stranka u postupku je F.K.SARAJEVO, klub u kojem tvom ocu rahmetli Kemici nekadanšnji fudbaler Crvene zvezde , Šekularac slomio nogu.. BAGRO SDA-ovska, PRODALI SVOJE GUZICE, A OTAC TI SE OKREĆE U MEZARU.
Drakula
Ja ne znam sta se pita njih udjes sa advokatom i zavrseno nek prekidaju sjednicu ako im ne odgovara. Mrtve vam j svima u savezu i svakom navijacu koji ode na repku i daje podrsku igracima koji su placenici od strane saveza da budu dobri s njima
user1680025161
Idem zbog drzave na repku a ne zbog vice. A i nas u mostaru svako malo sjeku i oduzimanjem bodova i ostalim maltretiranjem. Sami ste sebi pucali u noge izlazeci sa terena. A svakako lose igrate, nisu vam toliko uticale sudijske lakrdije ove sezone, jer lakrdije su ima 10god. Samo tad kad se vama stimalo sutili ste.
Drakula
Odlazak na utakmicu daje se podrska i savezu ali dok je ovaca bit ce i vune uvijek bilo i bit ce. Za mene ste isti ko cetulje iz saveza,dok se unistava fudbal i repka spala na najnize grane od kad postoji jer smo u rangu san marina i gibraltara vi i dalje dajete podrsku placenicima i sutite kao p jer ste na mjestu koje vodi u evropu. Smijesni ste pravo nisam ni ocekivao podrsku od ustasa ili nedo bog srpskih klubova jer hrvatima se stima jer su u talu. Kad dodje bosnjacki predstavnik hrvati ce se njima ulizat i opet ce dobro proc jer su dvolican narod i sjede na dvije stolice uvijek. Sarajevo da je pametno od uefe traziti na 3 godine izbacivanje iz evrope svih ekipa i aBd bit ce to
user7111
Obidji psihijatra, nisi dobar sa glavom.
user7111
Obidji psihijatra, nisi dobar sa glavom.
Drakula
Balije zatucane,velika je razlika izmedju srbina i cetnika hrvata i ustase i balije i bosnjaka. Jadovi jadni s vama ne treba ulazit u diskusiju samo vas treba karat
user7111
Momak lijeci se, postoje danas razne metode lijecenja glave. Mislis da se svijet vrti oko Sarajeva ? Kraliste dosta dugo, tad vam nije smetao ni savez niti bilo ko. Sad odjednom mislite da ste bitni.
Drakula
Ako bogda ponizit ce i Veleza kroz koju godinu ispadanjem iz lige ponovo i zeljkana ove godine pa cemo vidjet onda. Radi ovakvi kao ti i propada fudbal u BiH i citava drzava kompletna. Radi majmuna kao ti nije ostalo u bosni ni 2 miliona stanovnika a aBd nece ni milion ostati. Zivimo u zatrovanoj okolini i nismo sposobni voditi drzavu aBd da se vrati juga prvi cu stati za taj stav da ****** nema veze sa vodjenjem drzave!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti